Danas je kod samog okretišta autobusa i tramvaja na Savskom mostu otvoren novi Žabac, trgovina s najvećim sniženjima mahom proizvoda iz sfere gastronomije, ali imaju i sve jači odjel kozmetike s jednako dobrim popustima.
Novi Žabac na Savskom mostu, Savska cesta 206, osma je food outlet poslovnica na području Zagreba. Osim ove, već su svima dobro poznate ove lokacije outlet cijena: na Črnomercu pri okretištu, u Dubravi kod okretišta Dupca, na Kvatriću, na Dolcu, u Mamutici, na Trešnjevci i na Rudešu.

Otvoren novi Žabac
Novi Žabac nalazi se uz trgovinu Offertissima, na adresi Savska cesta 206 Zagreb

Ovo je odlična vijest baš za sve građane kojima je ova lokacija usput ili u blizini, jer će brojne hrvatske i svjetske proizvode moći kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Danas smo tamo, recimo, vidjeli sniženja i do 80%. Barem tridesetak vrlo dobrih artikala imaju sniženja od 40 do 70%.
Žabac Food Outlet trenutno posluje samo na zagrebačkom teritoriju, ali gotovo svakodnevno vidimo vapaje drugih građana iz Hrvatske koji bi dali sve da Žabac otvori barem jednu trgovinu i u njihovom gradu. Tko zna, možda jednog dana – za sada su strategiju širenja orijentirali na Zagreb i to je mudro, jer svako širenje treba biti, bez obzira na to koliko si dobar, kontrolirano. I Žabac tu zaista zna znanje.
Lokacije koje odabire su prometne, a artikli koje odabiru za trgovine su atraktivne i to na dnevnoj bazi.

Otvoren novi Žabac
Danas je otvoren novi Žabac na Savskom mostu u Zagrebu

Žabac funkcionira na nabavci velike količine proizvoda od kojih su neki povoljniji zbog skorog isteka roka, neke pak proizvode najbolje je iskoristiti unutar nekoliko idućih mjeseci, a mnogi proizvodi traju još mjesecima pa i godinama. Pa su čak i mnogi od njih izuzetno povoljni, znatno povoljniji od redovnih cijena u ostalim hrvatskim trgovinama.
Tako se i asortiman proizvoda Žapca mijenja iz tjedna u tjedan, ali konstanta je odličan odjel s mesnim narescima – donji dio pakiranja snižen je od 55 do 63% bez ikakvog problema. Tu pričamo o dimljenoj panceti, zimskoj i čajnoj salami, kuhanoj šunki, pečenom hamburgeru i dimljenom odojku.

Odjel slatkiša i grickalica je takav da smo došli “samo po tri stvari” i uzeli dvadeset i tri. Našli smo danas najveći izbor genijalnih Reese’s čokoladica s kikiriki maslacem, čokolade Milka su im snižene oko 50%, a bombonjere i do 76%.

Novi Žabac Savski most ima i nekoliko lijepih hladnjaka u kojima rashlađuje pića. Tako smo vidjeli ledene kave snižene 46%, a u blizini je i cijeli zid raznih kaša i zobenih pahuljica snižen 44%, 51% pa sve do 60%.

Santana mljevena kava snižena je 56%, a posebno pohvaljujemo što zadnjih mjeseci u Žapcu redovito možemo nabaviti Alpro i ostala biljna mlijeka po neviđeno dobrim cijenama. Trenutno su ovdje snižena od 37 do 60%.

Doletjeli smo s ljetovanja iz Grčke i taksijem direktno došli do danas otvorenog Žapca – nije uopće bilo pitanje ostavljamo li to za neki drugi dan. Prostor je lijep i čist, proizvodi uredno posloženi, a djelatnici ljubazni. Ljubaznost je ovdje svakodnevna pojava i to nas uvijek vraća Žapcu.
Našu veliku naklonost imaju i zbog činjenice da vlasnik Žapca g. Mario Žamboki zapošljava i nemali broj osoba s poteškoćama u razvoju. Uz to, u Žapcu rade i neki umirovljenici što kvalitetu njihovog života čini potpunijom – dakle ta inkluzija projekta Žabac je izvrsna i na tome im čestitamo.
Pogledajte i naš video:

@eatoutzagreb Pa ljudi, kakva sreća za sve kod Savskog mosta u Zagrebu. DANAS je otvoren Food Outlet Žabac s velikim sniženjima, do 80%. A mi smo prvi pohrlili uzeti nekoliko stvari na sniženjima – i uzeli ih 50 na kraju ???? Mesni naresci, piće, grickalice, slatkiši, kozmetika. Ovo je za studente na Savi (studentski dom Stjepan Radić) odlična vijest. Ali i za sve ostale kojima je to u blizini. Ajmo svi u ????Žabac Savska cesta, radi pon-sub 07-21 @Žabac Food Outlet ???? . #zagreb #trgovina #popusti #snizenje #zabacfoodoutlet #novo #zagrebtiktok #eatoutzagreb #zatebe #studenti #studentskidomstjepanradic ♬ original sound – Eat Out Zagreb

Čestitamo djelatnicima Žapca na novoj lijepoj poslovnici na Savskom mostu, a ostalih 999 artikala koje nismo stigli spomenuti ovaj put provjerite već ovih dana. I ponesite veliku vreću ili dvije. Ako ih ne ponesete ne brinite – za vas ih ima Žabac.

fotografije i video: Eat Out Zagreb
© Sva prava zadržana